Bemanningsenheten servar en kost- och måltidsenhet med timvikarier som kan arbeta vid ordinarie medarbetares frånvaro.  I kostorganisationsenheten finns ett tillagningskök som tillagar och levererar luncher och kvällsmål till Botkyrka kommuns vård- och omsorgsboenden och dagverksamheter. Verksamhetens uppdrag är att servera god och näringsriktig kost enligt Botkyrka kommuns kostpolicy. Matlagningen sker efter näringsberäknade recept och består av husmanskost, specialkost samt konsistensanpassad mat. Arbetet utförs från storkök i Norsborg med arbetstider dagtid såväl vardag som helg. 

I köket kan det uppstå behov av dig som är kock eller måltidsbiträde i de fall ordinarie personal har frånvaro. Om du är intresserad av att jobba som vikarie inom storkök kan du här anmäla ditt intresse och vid behov från verksamheten kontaktar vi dig som har en passande profil för detta för fortsatt rekryteringsprocess. Vi erbjuder en viktig roll i ett team där vi arbetar tillsammans för att hålla hög kvalitet på det vi producerar och följer gällande lagstiftning för livsmedelshantering. 

 

Kvalifikationer:
I köket kan det uppstå behov av två olika roller - kock eller måltidsbiträde. Här nedan följer en beskrivning av önskvärda kvalifikationer för respektive roll. 


Kock

  • kockutbildning
  • flerårig erfarenhet av matlagning i storhushåll samt tillagning
    av dietkost för äldre.
  • erfarenhet av att arbetsleda övrig kökspersonal.
  • ha arbetat i ett kostdataprogram

Måltidsbiträde

  • relevant utbildning inom området
  • erfarenhet från matlagning i storhushåll

För båda rollerna krävs datavana, grundläggande kunskaper i matematik samt god svenska i tal och skrift. Vidare behöver du vara initiativrik, ha god samarbetsförmåga och mycket god servicekänsla då verksamheten har mycket kundkontakter. 

Intervjuer kommer att ske löpande i takt med att behov uppstår.  Vi kommer svara dig via e-post eller telefon inom en vecka.

Villkor 

I samband med din ansökan kommer du att besvara några frågor. I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med arbetsprov. 

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas innan anställning i samband med anställningsintervju. Utdraget begär du själv via polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor. 

Välkommen med din intresseanmälan!  

Tillsammans gör vi skillnad i kommunen långt ifrån lagom!

 

 

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger