Botkyrka kommun, Utbildningsförvaltningen

Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

Botkyrka kommun är den sjätte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Vårsta och Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 95 000 invånare och drygt 6 400 medarbetare.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium samt anpassad grund- och gymnasieskola. Vi har drygt 3 200 medarbetare vid 45 förskolor, 22 grundskolor och fyra gymnasieskolor. Här finns ett stort engagemang för att alla barn och elever ska få undervisning av hög kvalitet, möjlighet att utvecklas och att nå sin fulla potential. I Botkyrka ser vi att framgång i skolan är nyckeln till ett gott liv och den starkaste skyddsfaktorn för framtiden.

Tjänsten och arbetsuppgifterna

Du kommer att undervisa i engelska och bild i framför allt åk 6, även undervisning i åk 7 (engelska) förekommer. Du kommer att vara mentor för en klass i åk 6. Du kommer tillhöra ett arbetslag och kommer att förväntas att tät samarbeta med de övriga lärarna i arbetslaget samt de övriga ämneslärarna.

Vi söker dig som är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du ska ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar.

Vi erbjuder dig

Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca. 680 elever från F-9. Vi har fräscha, moderna och ljusa lokaler. Skolan är uppbyggd i moduler med arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och rastutrymmen vilket ger bra förutsättningar att skapa goda relationer till eleverna.

Vår skola är utvald som övningsskola och därmed har vi ett tätt samarbete med Stockholms Universitet och den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter.

Vi har sedan 2011 en elev - en dator vilket innebär att alla elever i åk 6-9 har en egen dator.

Du som söker till oss

Krav: Du är behörig lärare med erfarenhet av att arbeta på mellan- eller högstadiet.

Meriterande: Det är bra om du är van vid olika digitala system som ex. Vklass eller Unikum.


Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-12
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Tullinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer
Kontakt
  • Christiane Rönqvist, 0735997910
Facklig företrädare
  • Kommunens växel, 08-53061000
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb