Botkyrka kommun, Vård och omsorgsförvaltningen

Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

Botkyrka kommun är den sjätte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Vårsta och Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 95 000 invånare och drygt 6 400 medarbetare.

Vård- och omsorgsförvaltningens ansvar är att ge vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning samt ge stöd till deras anhöriga. Vårt mål är att med medborgarens fokus ge goda förutsättningar till en självständig, stimulerande och trygg livssituation - dygnet runt. Vi är 2 500 medarbetare som i våra olika funktioner ger stöd och omsorg till de medborgare som behöver det.

Tjänsten och arbetsuppgifterna

Tycker du att det är kul med omväxlande arbetsuppgifter, där du får utvecklas i din roll som administrativ samordnare? Är du noggrann och strukturerad med öga för detaljer? Då kan det vara dig vi söker! 

 
Vi söker nu en administrativ samordnare till Myndighet stöd på vård och omsorgsförvaltningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du arbetar i nära samarbete med 11 kollegor på Myndighet stöd samt med övriga kollegor på hela Myndighet på vård och omsorgsförvaltningen. Myndighet stöd består av tre team, avgiftshandläggarteamet, Hemgångsteamet och Bosamteamet och leds av en verksamhetschef. 
 
I din roll som administrativ samordnare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer att främst bestå av: 

 • Hantera boendesamordning.
 • Insamling och rapportering av statistik till Socialstyrelsen.  
 • Administration av tidrapporter i lönesystemet.
 • Viss fakturahantering.
 • Diverse beställningar, såsom kontorsmaterial, behörigheter och förbrukningsvaror.
 • Daglig posthantering.
 • Ansvara för digitala tjänster som våra medborgare använder sig av.
 • Emottagande och hantering av leveranser.  
 • Samverka med både interna och externa aktörer.  
 • Ytterliga arbetsuppgifter kan förekomma (så innefattar allmänt stöd till Myndighet)  

Vi erbjuder dig 

Ett meningsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans i teamet stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi är prestigelösa och inkluderande och har nära till skratt under arbetsdagarna. Förutom ett stimulerande och viktigt arbete erbjuder vi dig olika former av kompetensutveckling, årsarbetstid, friskvårdsbidrag, möjlighet till semesterväxling till extra lediga dagar mm. 

Du som söker till oss 

Vi söker dig med: 

 • En avslutad gymnasieutbildning, gärna inom vård- och omsorgsområdet.  
 • Flerårig erfarenhet av administrativt arbete inom den kommunala sektorn med inriktning mot vård och omsorg.
 • God datorvana och en teknisk mognad. Dator är vårt huvudsakliga arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen med Officepaketet.
 • Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt, då det ingår i arbetet att delge information genom olika kanaler. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i system som till exempel Public 360, Proceedo, Life Care och procapita. 

Du har ett gott professionellt bemötande med god servicekänsla och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har förmåga att arbeta på ett strukturerat och systematiskt sätt, där du planerar och organiserar ditt arbete väl. Du slutför dina arbetsuppgifter och följer upp resultatet. För dig är det naturligt att ha en lösningsorienterad inställning. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. 
  
Personliga egenskaper: 
- Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ser möjligheter och bidrar till utveckling inom verksamhetsområdet. 
- Du gillar struktur, planering och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. 
- I denna roll är det av vikt att du är flexibel och självgående och du uppskattar att den ena dagen inte är den andra lik. 
- Genom att besitta en mycket god samarbetsförmåga lyssnar du in och förstår kollegors behov. 
- Du har ett gott bemötande samt gör ditt bästa för att bistå med stöd för att få en välfungerande verksamhet. 

 

I den här rekryteringen påbörjar vi första urvalet efter att ansökningstiden har löpt ut.

Välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VON/2024:00169
Kontakt
 • Ahlam Kulhan, 0738069261
Facklig företrädare
 • Fackliga representanter nås via kommunens växel, 08-53061000
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb