Botkyrka kommun, Utbildningsförvaltningen

Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

Botkyrka kommun är den sjätte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Vårsta och Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 95 000 invånare och drygt 6 400 medarbetare.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium samt anpassad grund- och gymnasieskola. Vi har drygt 3 200 medarbetare vid 45 förskolor, 22 grundskolor och fyra gymnasieskolor. Här finns ett stort engagemang för att alla barn och elever ska få undervisning av hög kvalitet, möjlighet att utvecklas och att nå sin fulla potential. I Botkyrka ser vi att framgång i skolan är nyckeln till ett gott liv och den starkaste skyddsfaktorn för framtiden.

Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en populär kommunal skola med 700 elever. Vi ligger nära Södertörns högskola och erbjuder Teknikprogrammet, Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program, Ekonomiprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet. Vi har sökande med höga meritvärden och reserver på alla våra program. Vi är kända för vår Tullingeanda med en god gemenskap, trevligt bemötande och lugn och ro för studier och personlig utveckling. Hos oss blir eleverna bildade för framtiden.

Under nästa läsår behöver vi förstärka med en lärare i naturkunskap på 50%. Hos oss kommer du att ha ett nära samarbetet med dina ämneskollegor. Vi har ett positivt arbetsklimat med välfungerande rutiner om samtidigt utrymme för nya idéer. För att skapa bra förutsättningar för kollegialt lärande i vardagen kommer du att dela rum med kollegor inom samma ämne. Vi har även regelbundna möten i ämneslag och programlag. Sammantaget gör det att det finns goda förutsättningar för dig att trivas och utvecklas oavsett om du är ny i yrket eller har flera års erfarenhet sedan tidigare. 

Urval och intervjuer sker löpande. Hittar vi rätt person kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med att söka!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer TULG/2023:00013
Kontakt
  • Andreas Ekström, 070-8892093
Facklig företrädare
  • Svante Lundberg, Sveriges lärare, 072-5966688
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb