Botkyrka kommun, Utbildningsförvaltningen

Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

Botkyrka kommun är den sjätte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Vårsta och Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 95 000 invånare och drygt 6 400 medarbetare.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium samt anpassad grund- och gymnasieskola. Vi har drygt 3 200 medarbetare vid 45 förskolor, 22 grundskolor och fyra gymnasieskolor. Här finns ett stort engagemang för att alla barn och elever ska få undervisning av hög kvalitet, möjlighet att utvecklas och att nå sin fulla potential. I Botkyrka ser vi att framgång i skolan är nyckeln till ett gott liv och den starkaste skyddsfaktorn för framtiden.

Tjänsten och arbetsuppgifterna

Vi söker just nu dig som kan hoppa in och arbeta med kort varsel när någon i den ordinarie personalgruppen är frånvarande.
I din roll som timvikarie ingår det att genomföra lektioner som ordinarie lärare skulle haft enligt schema. Ditt uppdrag kan även innebära arbete som resurs eller arbete i fritidshem.

Vi erbjuder dig

Rektorsområdet Tumba Östra rektor inkluderar två skolor.
Storvretskolan som är en 4-9 skola med cirka 300 elever, inklusive grundsärskola och specialförskola.
Samt även Skogsbacksskolan som är en F-3 skola med cirka 180 elever.

Du som söker till oss

Meriterande: Erfarenhet av arbete inom grundskola.
Vi ser gärna att du som söker tjänsten studerar till lärare.

Som person är du intresserad av att hålla dig uppdaterad och ligger i framkant i din yrkesroll. Du är relationsskapande och samarbetsorienterad för att se till individens och verksamhetens behov. Du behöver även vara strukturerad för att kunna bedriva en undervisning av hög kvalitet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Vid behov
Ort Tumba
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STOS/2023:00009
Kontakt
  • Johanna Willén, 0702093846
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb